Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Vállalatirányítási tanácsadás, felkészítés

Kockázat alapú üzleti tanácsadás

Munkavédelmi tanácsadás

Egyedi fejlesztésű, problémamegoldásra fókuszáló képzések

Vállalatirányítás

Vállalatirányítási tanácsadás, felkészítés

ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, ISO 50001:2018 szabvány szerinti integrált irányítási rendszerek kiépítése, bevezetése és fejlesztése (MIR-KIR-MEBIR-EgIR).

A vállalatirányítási rendszerek integrált kidolgozása, bevezetése és működtetése lehetővé teszi, hogy a szervezet vezetősége felmérje a külső és belső érdekelt felek elvárásait és az azokból eredeztethető kockázatokat.

A tényekre alapozott veszélyek és lehetőségek figyelembevétele minden ágazatban erős hatást gyakorol a költséghatékonyságra és az eredményességre.

Mindezt a szervezetek egyedi sajátosságainak figyelembevételével, hasznos gyakorlati megoldások dokumentált kidolgozásával és bevezetésével támogatjuk több mint 20 éve és ezt még vezető auditori tapasztalat is erősíti.

Célunk, hogy az áltatunk felkészített szervezetek úgy működtessék a vezetői, a szakmai és támogató jellegű folyamataikat, hogy az általunk hozzáadott tanácsadói érték konkrét előnyöket jelentsen a mindennapokban és csökkentse a keletkező idő-, energia- és egyéb veszteségeket.

A megbízóink adottságaira egyedileg kidolgozott,

eredményesen bevezetett és a mindennapokban hatékonyan működtetett – igény szerint integrált – rendszerek számos előnyt jelenthetnek:

A pályázatok elbírálásakor előnyt, a  megbízók számára bizalmat jelent a felkészítéseinket követő nemzetközi tanúsíttatás.

A folyamatok logikus és szükség szerinti szabályozottsága és fejlesztése elősegíti megbízóink eredményességét és költséghatékonyságát.

A minőség-, környezettudatos és a munkavállalók biztonságára fókuszáló szervezetek munkakultúrájukat folyamatosan fejlesztik a piaci igények erősödésével.

Az alábbi vállalatirányítási rendszerek kidolgozásában
és eredményes működtetésében tudunk tanácsadói segítséget nyújtani:

MSZ EN ISO 9001:2015

minőségirányítás

MSZ EN ISO 14001:2015

környezetközpontú irányítás

MSZ ISO 45001:2018

munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítás

MSZ EN ISO 50001:2019

energiagazdálkodás irányítás

MSZ EN ISO 22000:2018

élelmiszer-biztonsági irányítás

Üzleti tanácsadás

Kockázat alapú üzleti tanácsadás

Egyedi igények alapján vállaljuk a folyamatok, illetve a projektek kockázatalapú fejlesztését az „MSZ ISO 31000 Kockázatfelmérés és – kezelés” és az „MSZ ISO 31010 Kockázatkezelés. Kockázatfelmérési eljárások” szabványok útmutatásával a munkavállalók széleskörű bevonásával.

Munkavédelem

Munkavédelmi tanácsadás

A munkavédelemmel és foglalkozás egészségüggyel kapcsolatos műszaki tanácsadásban is rendelkezésre állunk, hogy megbízóink biztonságosan és egészséget nem veszélyeztető módon működhessenek.

Képzések

Egyedi fejlesztésű, problémamegoldásra fókuszáló képzések

Speciális ügyféligényekre épülő,  gyakorlatorientált szakmai képzések lebonyolítását is készséggel vállaljuk a TQM technikák és módszerek alkalmazásával.

(Pl. MIR-KIR-MEBIR-EgIR integrált belső auditor képzések, projektmenedzsment, folyamatmenedzsment, ergonómia, 5 S, metallográfiai vizsgálatok, stb.)

Számunkra a legfontosabb, hogy személyre szabott megoldásokat nyújtsunk, Neked és a vállalkozásodnak!

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, keress minket az elérhetőségeink egyikén!

Hogyan veheted fel velünk a kapcsolatot?

TQM Consulting

Oktatási és Minőségfejlesztési Szolgáltató Kft.

Solymosi Ildikó

ügyvezető

Székhely:
1038 Budapest, Tündérliget u. 10/B.

Telefonon keresztül

Emailen keresztül

TQM Consulting minden jog fenntartva © 2000